De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Een toekomstgericht cateringconcept

Een onderzoek naar het toekomstgericht inrichten van het cateringconcept en daarmee aansluiten bij de gewenste gastvrijheidsbeleving van medewerkers.

Open access

Een toekomstgericht cateringconcept

Een onderzoek naar het toekomstgericht inrichten van het cateringconcept en daarmee aansluiten bij de gewenste gastvrijheidsbeleving van medewerkers.

Open access

Samenvatting

In dit onderzoek is literatuuronderzoek uitgevoerd om de kernbegrippen cateringconcept, gastvrijheidsbeleving, service experience clues en customer journey te definiëren en operationaliseren. Daaruit is duidelijk geworden hoe de gastvrijheidsbeleving van medewerkers in het cateringconcept beïnvloed kan worden, namelijk door functionele, mechanische en menselijke clues. Er zijn interviews gehouden om te achterhalen welke clues medewerkers wensen in het cateringconcept en vervolgens waarom (dat is dan de gastvrijheidsbeleving). De resultaten uit de interviews zijn omgezet in enquêtevragen, de enquête is uitgezet binnen de gehele doelgroep. Uit de enquête is naar voren gekomen of de clues uit de interviews worden gesteund of niet. Het eindproduct dat is opgeleverd is een advies over het cateringconcept in de vorm van een customer journey, per fase is omschreven wat medewerkers wensen in het cateringconcept en waarom dit gewenst is.  

Toon meer
OrganisatieSaxion
OpleidingFacility Management
Datum2022-01-01
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk