Dood zijn betekent dat je ECHT nooit meer levend wordt
Rosita de Roode (Student); Layla van der Pol (Begeleider)
“We doen het met ze tweeën.”
Tiffany Smit (Student)
Gezonde voedselomgeving in het medewerkersrestaurant
Nap, L. (Student); Winden, L. van (Student); Verdurmen, A. (Student); Meeuwesen, A. (Student); Roodenburg, A.J.C.; Peppelenbos, H.
Sustainability and opportunities of animal-free caseins
Świątkowska, Z. (Student); Wohltmann, K. (Student); Bakker, R.; Bont, F. de
Natuurinclusieve Landbouw in Altena
Klaasenbos, C. (Student); Weijde, H. van der (Student); Vuuren, K. van; Schaap, A.R.; Wierckx, S.; Peeters, G.; Groot, D.J.
Duurzaam samenwerken in de Hilver
Laan, M. van der (Student); Horree, L. (Student); Oostvogels, M. (Student); Schonenberg, C.; Baeten, M.; Vuuren, K. van; Schaap, A.R.; Groot, D.J.
Gras- en kruidenmengsels in natte laagtes en verondiepte waterlopen
Weijmans, J. (Student); Hinssen, L. (Student); Elzen-Sünnen, C.M.G. van den; Wouw, M.J. van de; Weerman, E.J.
Port Stormwater sewer design from an asset management perspective
Magnus Mulder (Student); Marco Gatto (Docent); Sondos Saad Shaaban (Docent); Marjan Langendoen (Begeleider)
Bvlgari France
Camille Le Bas (Student); Rob Jeffery (Docent); Vanessa Yazbek (Docent); Gaël Durand (Begeleider)
Vrij in onvrijwillige zorg
Scarlett van Lierop (Student); Pien Peulen (Student); Naveen Willems (Student); Ina Quaedflieg (Begeleider)