Sustainable distribution of organic wine
Dartier, C. (Student); Kauffmann, E.H.
Quality management practices in local short food supply chains in Flevoland
Idema, M. (Student); Burgess, P.
The needs of champagne companies to develop their sustainability
Vautrelle, A. (Student); Kuiper, S.
Hoe kan Kempenshof zo goed mogelijk scoren binnen het nieuwe GLB en daarnaast zoveel mogelijk eiwit winnen van eigen land?
Kempen, J. van (Student); Schie, I. van
Motivatie van melkveehouders om kruidenrijk grasland toe te passen
Mulder, A. (Student); Dijk, W. van
De waarde van graslandfuncties
Bosland, J. (Student); Geest, W. van de
Optimale berekening van beschikbare ruimte voor de aanleg van een warmtenet
Duin, J. van (Student); Eck, J.W. van
Effect van abiotische factoren op het succes van ingebouwde kraamkasten
Wilbrink, J.W. (Student); Merién, D.
Verbetering mest door toevoeging bacteriën
Logtenberg, J. (Student); Verweij, A.
De invloed van bewaarmethoden op de opbrengsten van verschillende nieuwe rassen aardappelen
Wesselink, J. (Student); Los, E.