We kunnen ons niet permitteren zoveel vee te houden als nu
Bouwmeester, R.
Sodium and saturated fat levels in meat products in the Netherlands
Janssen, S.J.C.M.; Neessen, K.J.J. (Docent); Dunford, E.; Verhagen, H.; Roodenburg, A.J.C. (Lector)
Natuurakker
Caam, S. van (Student); Embregts, L. (Student); Buijs, T.; Grauls-van Wersch, J.
Reformulation as an integrated approach of four disciplines
Gunst, A. van (Docent); Roodenburg, A.J.C. (Lector); Steenhuis, I.H.M.
Lost in diversity
Mommer, L.; Cotton, T.E.A.; Raaijmakers, J.M.; Mortel, J.E. van de (Lector)
Klimaattoets getoetst
Floren, B. (Student); Wesselink, K. (Student); Terlien, M.T.J.; Franssen, R.
Fruit
Krieken, S.E. van der; Dooren, C. van; Mensink, F.
Groente
Krieken, S.E. van der; Dooren, C. van; Mensink, F.
Wetland eco-engineering with fine sediment
Saaltink, R.M. (Docent)
Eindrapport taskforce Gezond eten met ouderen
Peppelenbos, H. (Lector); Kate, L. ten