Voorbereidingen op de transitie naar elektrische machines in de bouwsector
Jonge de, C. (Student); Dirksen, M.
Sustainable distribution of organic wine
Dartier, C. (Student); Kauffmann, E.H.
Quality management practices in local short food supply chains in Flevoland
Idema, M. (Student); Burgess, P.
The needs of champagne companies to develop their sustainability
Vautrelle, A. (Student); Kuiper, S.
De invloed van bewaarmethoden op de opbrengsten van verschillende nieuwe rassen aardappelen
Wesselink, J. (Student); Los, E.
Toekomstbestendige emissiearme stalsystemen
Schoneville, R. (Student); Erp, F. van
Een onderzoek naar de huidige wet- en regelgeving in het paardentransport en de mogelijke toekomstige veranderingen
Bosse, D. (Student); Ridder, T. de
Which sustainable solutions French wineries could use to adapt to climate change?
Delsart, E. (Student); Medema, T.
SDG 4 en 8 toegepast op de hippische sector
Rietveld, M. (Student); Westing, T. van
Effect of knowledge about artificial sweeteners on choices made by Dutch consumers
Holtkuile, J. (Student); Akkermans, C.