Invloed van Farm to Fork op keuzes van de boer
Geertsema, S. (Student); Dirksen, M.
Paardencoaching binnen het verzuimbeleid van bedrijven
Apeldoorn, I. van (Student); Stoffer, G.W.
Kostprijs ontwikkelingen in de leghennenhouderij
Geijtenbeek, M. (Student); Groot, D.J.
Consument: word wakker
Mostert, H. (Student); Hulzen, R.E. ten
Het hippisch onderwijs in Nederland in samenwerking met de hippische sporten
Homma, D. (Student); Oostveen, C.
Duurzaam bodemgebruik binnen de hippische sector
Eijckelhof, T. (Student); Stoffer, G.W.
Customer journey mapping in the milk powder industry
Bokkers, R. (Student); Oevering, R.
Satisfaction level after consumption of animal-based and plant-based products
Gryżewska, K. (Student); Akkermans, C.
Immersieve technologie als communicatiemiddel bij vergaderen op afstand
Nijmeijer, J. (Student); Kauffmann, E.H.
Een toekomstbestendige hippische sector
Steur, D. (Student); Ridder, T. de