The potential of preserved foods on the ethnic market
J. Hagen (Student); K.L. Ehrie (Docent); L. Koole (Begeleider)
Onderzoek naar verbeteringen in de bestuurlijke informatievoorziening van Coroos Conserven B.V.
L. Geus (Student); Marijke Greijdanus-Vennik (Docent); Luc Meerschaert (Docent); J. Hermans (Begeleider)
De digitale transformatie en de impact op de accountancy sector
S. van 't Westeinde (Student); Maurice Hoogenboom (Docent); Arco Verolme (Docent); M. Tolhoek (Begeleider); D. van de Plasse (Begeleider)
Waterschap Scheldestromen en de omgevingswet
Lisanne Baas (Student); Sylvia Schouwenaars-Hilt (Docent); Ad de Wit (Docent); Frédérique Smit (Begeleider)
Het implementeren van een risicoraamwerk binnen de afdeling F&C
Hugo Vrolijk (Student); Martijn Ruissen (Docent); Marion Richard (Begeleider)
Verborgen successen
Romy de Putter (Student); Hanno Canters (Docent)
Beheren en borgen binnen de administratieve organisatie
Noortje Meeusen (Student); Marjolein van Noort (Docent); Ad de Wit (Docent); M. Kruijer (Begeleider)
USP's established for De Pooter to achieve competitive advantage, a competitive analysis
Nina Bolleurs (Student); Etienne Veldhuis (Docent); Pieter Jan Peene (Begeleider)
Feasibility of The Garage Innovation Studio as a viable option to replace internship, apprenticeship, or minor
Ivan Mandic (Student); Timo Derriks (Docent); Frank Peeters (Docent); Kalina Mikolajczak-Degrauwe (Docent)
HemCell biopolymers
Rowen Meeusen (Student); Sarah de Bakker (Docent); Nico Osse (Begeleider)