Communicatie van de bedrijfscultuur tijdens de werving en selectie
Steunenberg, A. (Anneloes) (Student)
KansReijk WaterReijk
Spoelder, S. (Stefanie) (Student)
Een maaltijd met een goed gevoel
Brinke, L. (Lotte) (Researcher); Pijls, R. (Ruth) (Researcher)
Generaties in de horeca en hun psychologisch contact
Romijn, M. (Maggie) (Student); Wissink, F. (Fleur) (Student)
Nieuwe media maken productaanbod IJsseldelta zichtbaar voor bezoekers
Knippers, E. (Evelien) (Student)
Een nieuw cateringconcept voor Gelre Ziekenhuizen
Verhallen, A. (Annelinde) (Student)
E-services van het Flevoziekenhuis
Bazen, A. (Anouk) (Student)
Bedrijfsvoerings Service Punt
Ronk, N. (Niels) (Student)
When hospitality becomes an Art
Droste, A. (Anno) (Student)
De Sallandse Schatten
Hunnik, H. (Harriët) van (Student)