Communication on processed food relating to the way of eating and health
Verhoeven, M. (Student); Asperen, J. van (Student); Kloosterman, M. (Student); Huybers, S.; Roodenburg, A.
An actionable understanding of societal transitions
Hebinck, A.; Diercks, G.; Wirth, S. von; Beers, P.J. (Lector); Barsties, L.; Buchel, S.
Protein intake among community-dwelling older adults
Roodenburg, A.J.C. (Lector); Linschooten, J.O. (Lid Lectoraat); Verwijs, M.; Haveman-Nies, A.; Borkent, J.W.; Groot, L.C.P.G.M. de; Schueren, M.A.E. de van der
Uitkomsten van de ConsuBETER-studie
Linschooten, J. (Lid Lectoraat); Roodenburg, A.J.C. (Lector); Verwijs, M.; Schueren, M. de van der
Laat studenten meepraten over toekomst agrofood
Praasterink, F.M. (Lector); Prins, H.; Baeten, M. (Lid Lectoraat)
Van vlees tot frisdrank
Smits, G.
Herformuleren
Koningsbruggen, W. van
Workshop "Een blik op metadata"
Bakker, M. de; Visser, M. de