A study into chefs' smoking behavior and the effect thereof on the amount of salt in restaurant dishes
Hanssen, N.S.J.; Lieverloo, J.H.M. van (Docent); Roodenburg, A.J.C.
Gezonde voedselomgeving in het medewerkersrestaurant
Nap, L. (Student); Winden, L. van (Student); Verdurmen, A. (Student); Meeuwesen, A. (Student); Roodenburg, A.J.C.; Peppelenbos, H.
Voer een suikertaks in én een subsidie op groente en fruit
Peppelenbos, H. (Lector); Roodenburg, A.J.C.; Leij, F. van der
Cross-secional study to map nutritional quality of meat, fish, and dairy alternatives in Dutch supermarkets according to the Dutch food-based dietary guidelines and nutri-score
Huybers, S. (Lid Lectoraat); Roodenburg, A.J.C. (Lector)
Modelling health and economic impact of nutrition interventions
Dötsch-Klerk, M.; Bruins, M.J.; Detzel, P.; Martikainen, J.; Nergiz-Unal, R.; Roodenburg, A.J.C. (Lector); Gulden Pekcan, A.
Afschaffen btw op groente en fruit
Leij, F. van der; Roodenburg, A.J.C. (Lector); Lieshout, M. van; Engberink, M.; Werkman, A.; Peppelenbos, H. (Lector)
Wat is een model? Wie 'crap' in een model stopt, krijgt er 'crap' uit
Roodenburg, A.J.C. (Lector)
Moet de suikertaks wel ingevoerd worden?
Christern, N.
Comparison between the choices five-level criteria and nutri-score
Konings, J.J.C.; Smorenburg, H.; Roodenburg, A.J.C. (Lector)