Groente als ingrediënt
Vingerhoeds, M.; Zeinstra, G.; Peppelenbos, H. (Lector)
Hoe bereik je jongeren als het over groente gaat?
Vingerhoeds, M.; Meijboom, S.; Polet, I.A.; Hanssen, N.; Peppelenbos, H. (Lector); Snijder, L.
Groenteconsumptie jongeren stimuleren met snacks met groente als ingrediënt
Zeinstra, G.; Meijboom, S.; Vingerhoeds, M.; Peppelenbos, H. (Lector); Arts, E. (Docent)
A free-produce stand on campus
Bogerd, N. van den; Peppelenbos, H. (Lector); Leufkens, R. (Docent); Seidell, J.; Maas, J.; Dijkstra, S.C.
Snacks voor jongeren met groente als ingrediënt
Zeinstra, G.; Meijboom, S.; Vingerhoeds, M.; Peppelenbos, H. (Lector); Arts, E. (Docent)
Gezonde bodem, gezonde planten, gezonde mensen
Peppelenbos, H.; Oosterwegel, J.
HAS talk show
Kooter, F.; Voeten, M.M. (Lector); Erp-van der Kooij, E. van (Lector); Peppelenbos, H. (Lector)
Bodembiodiversiteit, onderzoek en praktijk
Harkes, P.; Groot, R. de; Hendriks, M. ((Staf)Medewerker); Robben, J. (Docent)