Dietary Protein Choices of Young Adults are determined by Different Driving Forces in Shanghai and Amsterdam
Haokun Fu (Onderzoeker); Wendy Martin (Onderzoeker); Caicheng Huang (Onderzoeker); Gerry Kouwenhoven (Onderzoeker); Feike van der Leij (Lector)
FICA - van collectief naar dynamisch geheel
Rosa Knebel (Student)
Intramuscular short-chain acylcarnitines in elderly people are decreased in (pre-)frail females, but not in males.
Marjanne van der Hoek (Onderzoeker); Arie Nieuwenhuizen (Onderzoeker); Ondřej Kuda (Onderzoeker); Paul Bos (Onderzoeker); Veronika Paluchová (Onderzoeker); Lars Verschuren (Onderzoeker); Anita van den Hoek (Onderzoeker); Robert Kleemann (Onderzoeker); Nic Veeger (Onderzoeker); Feike van der Leij (Lector); Jaap Keijer (Onderzoeker)
Bitter
Sander Alblas (Student); Calvin Gijzenij (Student); Mylène Lesscher (Student); Mark Saarloos (Student); Toon Verkerk (Student); Gera Zonneveld (Student)
Combinations of vegetables can be more accepted than individual vegetables
Vera van Stokkom (Onderzoeker); C de Graaf; S. Wang; O. (Olaf) van Kooten (Lector); M. Stieger
Sweetness but not sourness enhancement increases acceptance of cucumber and green capsicum purees in children
Vera van Stokkom (Onderzoeker); A.A.M. Poelman; C de Graaf; O. (Olaf) van Kooten (Lector); M. Stieger
Effect of Taste Enhancement on Consumer Acceptance of Pureed Cucumber and Green Capsicum
Vera van Stokkom (Onderzoeker); C de Graaf; O. (Olaf) van Kooten (Lector); M. Stieger
The role of smell, taste, flavour and texture cues in the identification of vegetables
Vera van Stokkom (Onderzoeker); A.E. Blok (Lector); O. (Olaf) van Kooten (Lector); C. de Graaf; M. Stieger
Taste intensities of ten vegetables commonly consumed in The Netherlands
O van Kooten (Lector); P.S Teo; Vera van Stokkom; C de Graaf; M Mars; M Stieger
Frequently consumed vegetables have almost no taste
Vera van Stokkom (Onderzoeker); P.S Teo; M Mars; C de Graaf; M Stieger; Olaf van Kooten (Lector)