Ondervonden knelpunten in Nederland bij het exporteren van een paard, als gevolg van de Brexit
Roetgerink, J. (Student); Kuypers, M.
Relaties tussen kruidenrijk grasland, rantsoensamenstelling, melk- en kaaskwaliteit op 20 melkveebedrijven
Dijk, W. van; Horst, A. ter; Kemp, M. ; Pol-van Dasselaar, A. van den
(Natuurinclusief) bouwen aan de toekomst van icoonsoorten in stedelijk gebied
Bakker, J. (Student); Roze, E.H.A.
A literature study on the consequences for coral reefs if corallivorous fish become extinct
Noord, T. van (Student); Ekkel, E.D.
Naar het ideale seringenassortiment
Kramer, M. (Student); Gehner, B.L.
How UK SME food manufacturers can benefit from sustainability efforts
Nelson, A. (Student); Akkermans, C.
Consumer understanding of vegan and vegetarian food labelling in the Netherlands
Zwinselman, M. (Student); Akkermans, C.
Het circulair inzetten van organische reststromen bij Drentse akkerbouwers
Everts, M. (Student); Beek, W. ter
Rentabiliteit en financiële haalbaarheid van de stikstofwetgeving
Geven, N. (Student); Hassink, H.T.
Genetische broeikasgasreductie
Zomer, R. (Student); Straten, M. van