Smart farming en de voedselvoorziening
Ritsema, M. (Student); Sol, G.
Rood voor Rood en KGO-beleid gemeente Olst-Wijhe en Hellendoorn
Elshof, A. (Student); Werf, H. van der
Een vergelijking tussen de temperatuurmetingen van CowManager en SmaXtec
Wennemars, K. (Student); Bloemert, J.
Langdurig succesvolle samenwerking op een agrarisch bedrijf
Kester, B. (Student); Breembroek, J.
Casusstudie Natuurinclusieve melkveehouderij
Lam, L. (Student); Prins, A.
Bedrijfsopvolging binnen de uitvaartbranche
Pijper, S. (Student); Stoffer, G.W.
Kostprijs ontwikkelingen in de leghennenhouderij
Geijtenbeek, M. (Student); Groot, D.J.
Invloed van Farm to Fork op keuzes van de boer
Geertsema, S. (Student); Dirksen, M.
Het effect van verschillende niveaus van hele tarwe ten opzichte van een compleet voer op het proces van het nuchter worden voor het slachten van vleeskuikens
Langius, O. (Student); Beitler, E.S.
Paardencoaching binnen het verzuimbeleid van bedrijven
Apeldoorn, I. van (Student); Stoffer, G.W.