Fermenteren
Tacken, M. (Docent); Weij, C.
Een prebioticum voor de darmgezondheid bij rundvee
Polinder, A.J. (Student); Roelofs, G.
Effect of knowledge about artificial sweeteners on choices made by Dutch consumers
Holtkuile, J. (Student); Akkermans, C.
Een stage in blogs
Klaassen, A. (Student); Veen, E.J.; Smaal, S.
Bariatric surgery stigma from the perspective of patients
Garcia, F.K.; Mulder, B.C.; Hazebroek, E.J.; Koelen, M.A.; Veen, E.J.; Verkooijen, K.T.
Contentmarketing binnen B2B-sector
Timmer, J. (Student); Ridder, T. de
Y-virus in aardappelen met groeischeuren
Oenema, J. (Student); Los, E.
Satellietbeelden in de suikerbietenteelt
Knoot, M. (Student); Meggelen, I. van
Een onderzoek waarin de CO2-footprint van varkensvlees vergeleken wordt met die van vleesvervangers op basis van voedingswaarde
Heuvel, D. van den (Student); Engen, M. van
Impact of global warming on the European whale pump
Rooij, N. de (Student); Merién, D.