Het effect van biestkwaliteit en hygiëne op de groei en gezondheid van het kalf
Gerritzen, W. (Student); Borger, J.H.
Succesfactoren voor Nederlandse melkveehouders in noordwest Frankrijk
Boomen van den, S. (Student); Oosterhoff, W.
De waarde van graslandfuncties
Bosland, J. (Student); Geest, W. van de
Impact evaluation of localized nitrogen fertilization within potato rows
Cloué, R. (Student); Ringelberg, P.
Sustainable distribution of organic wine
Dartier, C. (Student); Kauffmann, E.H.
Quality management practices in local short food supply chains in Flevoland
Idema, M. (Student); Burgess, P.
The needs of champagne companies to develop their sustainability
Vautrelle, A. (Student); Kuiper, S.
Hoe kan Kempenshof zo goed mogelijk scoren binnen het nieuwe GLB en daarnaast zoveel mogelijk eiwit winnen van eigen land?
Kempen, J. van (Student); Schie, I. van
Motivatie van melkveehouders om kruidenrijk grasland toe te passen
Mulder, A. (Student); Dijk, W. van
De waarde van graslandfuncties
Bosland, J. (Student); Geest, W. van de