The potential of partnerships between restaurants and food forests in The Netherlands
Cappellen, F. van (Student)
A free-produce stand on campus
Bogerd, N. van den; Peppelenbos, H. (Lector); Leufkens, R. (Docent); Seidell, J.; Maas, J.; Dijkstra, S.C.
Oorlog op Vlieland
Dueren den Hollander, K. van (Docent); Leur, H. van (Docent); Schoelitsz, B. (Docent)
Degree days
Schoelitsz, B. (Docent); Haller, A. (Student)
De bedwantsenopsporingsbrigade
Schoelitsz, B. (Docent); Bakker, J. (Student); Brouwer, M. de
Food experience 2020
Hoek-Hendriks, M. van ((Staf)Medewerker)
Snacks voor jongeren met groente als ingrediënt
Zeinstra, G.; Meijboom, S.; Vingerhoeds, M.; Peppelenbos, H. (Lector); Arts, E. (Docent)
Rekenmodel economische haalbaarheid Green Deal Voedselbossen
Rommers, S. (Student); Bouwmans, E. (Lid Lectoraat); Wesselink, J.